Raluca Olaru Haltere - Federatia Romana De Haltere Romanian Weightlifting Federation Publicacoes Facebook : Ea a fost medaliata și la total, cu bronz.

Raluca Olaru Haltere - Federatia Romana De Haltere Romanian Weightlifting Federation Publicacoes Facebook : Ea a fost medaliata și la total, cu bronz.. Ea a fost medaliata și la total, cu bronz. Raluca olaru a ajuns la haltere si vrea sa transforme visul olimpic in realitate. Botoșăneanca a concurat la categoria 64 kilograme și a câștigat cu 98 kilograme la stilul smuls și 116 kilograme la aruncat. Olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, având câştig de cauză în faţa britanicei emily godley, tot 98 kg, datorită greutăţii. 71 kg, la campionatele europene de haltere de la moscova.

Raluca olaru, triplă campioană mondială de juniori i la tashken articole recente. Olaru şi godley au ratat a doua încercare din concurs, la 97 kg. Raluca olaru a cucerit o medalie de aur şi una de bronz, miercuri, în limitele cat. Una de aur și una de bronz. Performanță extraordinară pentru două botoșănence în sportul celor puternici.

Video Foto Raluca Olaru Tripla Medaliată Cu Aur La Campionatele Mondiale De Haltere Mă Simt Bine Este O Realizare Destul De Mare Pentru Mine De Fapt E Cea Mai Mare Stiri Botosani
Video Foto Raluca Olaru Tripla Medaliată Cu Aur La Campionatele Mondiale De Haltere Mă Simt Bine Este O Realizare Destul De Mare Pentru Mine De Fapt E Cea Mai Mare Stiri Botosani from botosaniexclusiv.ro
Perfomanta uluitoare la campionatul european de haltere. Sportiva raluca olaru a obtinut, miercuri, medalia de aur la smuls si medalia de bronz la total, la categoria 71 kg, la campionatele europene de haltere de la moscova. Olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, având câştig de cauză în faţa britanicei emily godley, tot 98 kg, datorită greutăţii corporale. Ea a fost medaliata și la total, cu bronz. O nouă performanță uriașă realizată raluca andreea olaru. La moscova, românca a cucerit, miercuri, două medalii: România a mai cucerit o medalie de aur la campionatele europene de haltere de la moscova. Olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, având câştig de cauză în faţa britanicei emily godley, tot 98 kg, datorită greutăţii.

71 kg, la campionatele europene de haltere de la moscova.

A fost o competitie etapa de calificare pentru jocurile olimpice de la tokyo din 2020. La aruncat, olaru a ocupat locul al patrulea, cu 120 kg, iar la total a cucerit bronzul, cu 218 kg, în urma lui godley, cu 227 kg, şi durante, cu 219 kg. 71 kg, la campionatele europene de haltere de la moscova. Olaru a cântărit 66,5 kg, iar godley 70,42 kg. Românca a cântărit 66,5 kg, iar godley 70,42 kg. Hai, românia, anunț federația română de haltere. La campionatele europene de haltere, de la moscova, raluca olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, având câştig de cauză în faţa britanicei emily godley, tot 98 kg, datorită greutăţii corporale. Raluca olaru, medalie de aur și de bronz la campionatele europene de haltere. Raluca olaru a triumfat la stilul smuls, categoria 71 de kg. Raluca olaru a avut o zi de neuitat la campionatele europene de haltere! A saptea medalie de aur pentru romania 1 min read. Olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, având câştig de cauză în faţa britanicei emily godley, tot 98 kg, datorită greutăţii. Raluca olaru, triplă campioană mondială de juniori i la tashken articole recente.

Hai, românia, anunț federația română de haltere. Facebook/ federatia romana de haltere sportiva română raluca andreea olaru a cucerit trei medalii de aur în cadrul categoriei 64 kg, miercuri, campionatele mondiale de haltere pentru juniori de la tashkent (uzbekistan), informează agerpres. Olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, având câştig de cauză în faţa britanicei emily godley, tot 98 kg, datorită greutăţii corporale. Podiumul a fost completat de britanică emily godley, tot cu 98 kg, dar olaru a avut câştig de cauză datorită greutăţii corporale. Sportiva română raluca olaru a cucerit o medalie de aur şi una de bronz, miercuri, în limitele cat.

Raluca Olaru A Cucerit O Medalie De Aur și Una De Bronz La Campionatul European De Haltere Realitatea Sportiva
Raluca Olaru A Cucerit O Medalie De Aur și Una De Bronz La Campionatul European De Haltere Realitatea Sportiva from lookaside.fbsbx.com
La campionatele europene de haltere, de la moscova, raluca olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, având câştig de cauză în faţa britanicei emily godley, tot 98 kg, datorită greutăţii corporale. O nouă performanță uriașă realizată raluca andreea olaru. Sportiva română raluca olaru a cucerit o medalie de aur şi una de bronz, miercuri, în limitele cat. Hai, românia, anunț federația română de haltere. 71 kg, la campionatele europene de haltere de la moscova. Raluca olaru și loredana toma au reușit să facă senzație la campionatul european de haltere din moscova. Românca a cântărit 66,5 kg, iar godley 70,42 kg. Sportiva română a cucerit un aur şi un bronz, miercuri, la categoria 71 kg, la campionatele europene de la moscova, iar românia a încheiat competiția cu 13 medalii, anunță agerpres.

Raluca olaru, triplă campioană mondială de juniori i la tashken articole recente.

Olaru a cântărit 66,5 kg, iar godley 70,42 kg. Facebook/ federatia romana de haltere sportiva română raluca andreea olaru a cucerit trei medalii de aur în cadrul categoriei 64 kg, miercuri, campionatele mondiale de haltere pentru juniori de la tashkent (uzbekistan), informează agerpres. Olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, având câştig de cauză în faţa britanicei emily godley, tot 98 kg, datorită greutăţii corporale. Botoșăneanca a concurat la categoria 64 kilograme și a câștigat cu 98 kilograme la stilul smuls și 116 kilograme la aruncat. 71 kg, la campionatele europene de haltere de la moscova. Sportiva română a cucerit un aur şi un bronz, miercuri, la categoria 71 kg, la campionatele europene de la moscova, iar românia a încheiat competiția cu 13 medalii, anunță agerpres. O nouă performanță uriașă realizată raluca andreea olaru. Olaru şi godley au ratat a doua încercare din concurs, la 97 kg. Medalii romania europene haltere, raluca olaru haltere, romania medalii aur haltere. Românca a cântărit 66,5 kg, iar godley 70,42 kg. Olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, având câştig de cauză în faţa britanicei emily godley, tot 98 kg, datorită greutăţii. 71 kg, la campionatele europene de haltere de la moscova, informează agerpres. Una de aur și una de bronz.

O nouă performanță uriașă realizată raluca andreea olaru. Românca a cântărit 66,5 kg, iar godley 70,42 kg. Podiumul a fost completat de britanică emily godley, tot cu 98 kg, dar olaru a avut câştig de cauză datorită greutăţii corporale. La aruncat, olaru a ocupat locul al patrulea, cu 120 kg, iar la total a cucerit bronzul, cu 218 kg, în urma lui godley, cu 227 kg, şi durante, cu 219 kg. Raluca olaru a cucerit o medalie de aur şi una de bronz, miercuri, în limitele cat.

Campionatele Europene De Haltere De La Moscova Pană Acum Sportivii Romani Au Obținut Trei Medalii De Aur Patru De Argint Si Una De Bronz Ordinea Zilei
Campionatele Europene De Haltere De La Moscova Pană Acum Sportivii Romani Au Obținut Trei Medalii De Aur Patru De Argint Si Una De Bronz Ordinea Zilei from ordineazilei.ro
Raluca olaru a triumfat la stilul smuls, categoria 71 de kg. La campionatele europene de haltere, de la moscova, raluca olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, având câştig de cauză în faţa britanicei emily godley, tot 98 kg, datorită greutăţii corporale. Olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, având câştig de cauză în faţa britanicei emily godley, tot 98 kg, datorită greutăţii corporale. Sportiva raluca olaru a obtinut, miercuri, medalia de aur la smuls si medalia de bronz la total, la categoria 71 kg, la campionatele europene de haltere de la moscova. Trebuie spus că olaru şi godley au ratat a doua încercare din concurs, la 97 kg. 71 kg, la campionatele europene de haltere de la moscova. Românca a cântărit 66,5 kg, iar godley 70,42 kg. Sportiva română raluca olaru a cucerit o medalie de aur şi două de argint, luni, la cat.

Sportiva română raluca olaru a cucerit o medalie de aur şi două de argint, luni, la cat.

Bronzul a revenit italiencei alessia durante, cu 97 kg. Facebook/ federatia romana de haltere sportiva română raluca andreea olaru a cucerit trei medalii de aur în cadrul categoriei 64 kg, miercuri, campionatele mondiale de haltere pentru juniori de la tashkent (uzbekistan), informează agerpres. 49 kg la aruncat și medalie de bronz la cat. Raluca olaru, medalie de aur și de bronz la campionatele europene de haltere. Botoșăneanca a concurat la categoria 64 kilograme și a câștigat cu 98 kilograme la stilul smuls și 116 kilograme la aruncat. Olaru a cântărit 66,5 kg, iar godley 70,42 kg. Raluca olaru a concurat la categoria 64 de kilograme şi a obţinut o medalie de aur şi la campionatul european de haltere seniori din moscova, în luna aprilie. Medalii romania europene haltere, raluca olaru haltere, romania medalii aur haltere. 71 kg, la campionatele europene de haltere de la moscova. Raluca olaru a cucerit medalia de aur la stilul smuls, cu 98 kg, în limitele cat. România a participat cu 9 sportivi, 7 la feminin şi 2 la masculin, la campionatele europene de la moscova, competiție care are loc în perioada asta: Raluca olaru și loredana toma au reușit să facă senzație la campionatul european de haltere din moscova. Olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, având câştig de cauză în faţa britanicei emily godley, tot 98 kg, datorită greutăţii.

Toma a reușit să obțină medalia de aur la 64 de kilograme în timp ce olaru bronz, la general, la categoria 71 de kilo raluca olaru. Sportiva din județul botoșani a cucerit trei medalii de aur la campionatul mondial de haltere, competitive care este organizată la tashkent (uzbekistan).
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama